Prijavite se za učešće na Sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hanoveru

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) pozivaju privrednike da se prijave za učešće na Međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije AGRITECHNICA 2023, koji se od 12. do 18. novembra održava u nemačkom gradu Hanoveru.

AGRITECHNICA je najveći svetski sajam u oblasti poljoprivredne mehanizacije, traktora i tehnologija i jedan je od najznačajnijih događaja za proizvođače širom sveta. Održava se svake druge godine u Hanoveru, u sajamskom prostoru HANNOVER MESSE.

Na sajmu održanom 2019. godine, u 27 hala se predstavilo čak 2.803 kompanija iz 53 zemlje, a manifestaciju je posetilo preko 446.000 ljudi iz 144 zemlje, navodi se na sajtu RAS-a. Tom prilikom, kompanije iz Srbije su imale gotovo 500 sastanaka sa potencijalnim kupcima, a najviše zainteresovanih partnera bilo je iz Rusije, Nemačke, Italije, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva, i afričkih zemalja.

Prijave za odlazak na hanoverski Sajam, na kojem će se naši privrednici predstaviti u okviru nacionalnog štanda Srbije, biće otvorene do 13. aprila, javlja eKapija.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор