Srpske kompanije na sajmu robnih marki u Hanoveru

Na Međunarodnom sajmu robnih marki u nemačkom gradu Hanoveru, koji počinje danas i traje do 3. juna, učestvovaće i kompanije iz Srbije, saopštila je Privredna komora Srbije (PKS).

Sajam u Hanoveru važi za vodeći tehnološki sajam na tržištu Evrope, koji se organizuje već duže od 70 godina, a nakon dve godine pauze zbog pandemije korona virusa, ova manifestacija ponovo blista u svom punom sjaju.

Na dva štanda u dve hale Srbiju će predstavljati kompanije iz oblasti industrijske automatike, robotike i inženjeringa: „Indas Automation“ i „Init Technologies“ iz Novog Sada, „Vesimpex“ i Servoteh iz Beograda, Perfom i Inlomd Plast iz Požege, Termometal iz Ade, PPT Petoletka iz Trstenika, „Mecatech Industry“ iz Lapova i Delta filter iz Arilja.

Pored predstavljanja na nacionalnom štandu Srbije, samostalan nastup imaće još tri domaće firme iz oblasti energetike: „FMT“ Fabrika mernih transformatora iz Zaječara, „Comel“ iz Beograda i „Plamen“ iz Inđije.

Na sajmu robnih marki u Hanoveru 2019. godine je učestvovalo više od 6.000 izlagača iz 98 zemalja sveta, a obišlo ga je 211.000 stručnjaka i poslovnih ljudi iz više od 110 zemalja, podsećaju u Privrednoj komori.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор