Porsche predstavio budućnost korišćenja vozila

U želji da korisnicima omogući najkomforniju vožnju i minimalno razmišljanje o troškovima održavanja, Porsche Mobility je uveo revolucionarne proizvode za sve ljubitelje Volkswagen, Audi i SEAT vozila.

Naime, briga o automobilu često predstavlja komplikovan zadatak. Nakon kupovine, na red dolazi održavanje vozila, pa registracija, tehnički pregledi i osiguranje. Zahvaljujući svojim topSERVICE uslugama, sav taj posao umesto vas obavlja Porsche Mobility, prenosi b92.

Pogodnost koju topSERVICE pruža je mogućnost da sve potrebne troškove plaćate u jednoj fiksnoj mesečnoj rati, koja bi podrazumevala finansiranje nabavke vozila, troškove redovnog održavanja, kasko osiguranje, registraciju i zamenu i skladištenje guma. Iz kompanije poručuju da će nova usluga zauvek promeniti odnos kupaca prema nabavci automobila, bilo da se radi o finansiranju putem lizinga ili o zakupu.

Uz fiksnu mesečnu ratu, povoljne uslove finansiranja i jasan pregled troškova, ali i jednostavan i brz proces obrade ugovora, vaš diler će obezbediti sve na jednom mestu, od kupovine i finansiranja, do osiguranja i održavanja vozila. Na ovaj način optimizujete i planirate troškove, štedite vreme, a sadržaj paketa i usluge birate sami, bez ikakvih skrivenih ili dodatnih troškova.

Konkretno, topSERVICE će vam ponuditi redovno održavanje propisano od strane proizvođača (zamena ulja i filtera u planom predviđenim intervalima), kasko osiguranje tokom celog perioda važenja ugovora, registraciju tokom celog perioda zakupa ili finansijskog lizinga, brigu o gumama, koja uključuje zamenu i skladištenje guma, kao i korisničku podršku call centra, dostupnu u svakom trenutku.

Porsche Finance Group nalazi se u samom vrhu pružalaca usluga finansiranja vozila u Srbiji već 15 godina, a posluje i u zemljama regiona – Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji i Bosni i Hercegovini.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор