Podeljeni svi vaučeri za odmor u ovoj godini

made-in-germany-rs-vaucer

Zaključno sa petkom, svih 46.000 vaučera za odmor u Srbiji, predviđenih budžetom za ovu godinu, podeljeno je građanima, čime je i ovogodišnja akcija promovisanja domaćeg turizma u potpunosti uspela.

Potpredsednik vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim jajić je izjavio da će, s obzirom na veliko interesovanje građana i ugostitelja iz cele zemlje, i naredne godine biti nastavljeno sa akcijom podele vaučera za jeftiniji odmor u našoj zemlji.

Prema njegovim rečima, Prolom banja, Zlatibor i Banja Koviljača su najtraženije destinacije za odmor uz vaučer, a za njima slede Lukovska banja, Sokobanja, Vrnjačka banja, Gornja Trepča i Sijarinska banja, prenosi agencija “Tanjug”.

– Kada su u pitanju gradovi iz kojih je najviše ljudi pokazalo interesovanje za vaučere, tu je na prvom mestu Beograd, a slede Novi Sad, Pančevo, Niš i Kragujevac. Po kategorijama stanovništva, najzainteresovaniji bili su penzioneri, koji čine 56 odsto od svih građana koji su se prijavili za vaučere, a zatim zaposleni, sa 34 posto i lica sa evidencije NSZ, sa oko 9 posto – izvestio je Ljajić.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор