Počinje beogradski Sajam zimske opreme, turizma i rekreacije

Na Beogradskom sajmu se od 1. do 4. decembra održava Sajam zimske opreme, turizma i rekreacije EXPO-ZIM, na kojem će svoje proizvode i usluge ponuditi oko 50 izlagača, najavili su organizatori.

Kako se navodi na sajtu Beogradskog sajma, ljubitelji zimskih sportova i turizma moći na jednom mestu da pronađu svu odgovarajuću sportsko-rekreativnu opremu, razmene ili servisiraju polovne rekvizite i obezbede za sebe povoljne turističke aranžmane.

Dolazak na sajam su najavili brojni proizvođači, uvoznici, distributeri i serviseri zimske sportske opreme, predstavnici zimskih turističkih centara i skijališta, kao i turističkih agencija, hotela i drugih ugostiteljskih firmi.

Suorganizator manifestacije „Sport za sve“ će i ove godine organizovati prateće programe, poput predavanja, izložbi i kvizova o poznavanju zimskih sportova, a zajedno sa Skijalištima Srbije i stručna savetovanja o bezbednost na ski-stazama.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova. Cena ulaznice iznosi 400 dinara, dok parkinga u krugu sajma košta 150 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор