Kopaonik otvorio skijališta

Na Kopaoniku je od danas i zvanično otvorena ovogodišnja ski-sezona sa besplatnim prvim danom za sve skijaše i bordere, kojima su na raspolaganju žičare Pančićev vrh, Krst, Malo jezero i Mašinac.

Na planini će u periodu od 7. do 10. decembra biti održana tradicionalna manifestacija Ski-opening Kopaonik, koju već osmu godinu za redom organizuje kompanija „Mk Mountain Resort“, prenose „Večernje novosti“.

– Zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje i snegu koji je padao prethodnih dana, pripremljene su četiri staze, na kojima ima do 35 centimetara utabanog snega, a od četvrtka će i noćna staza Karaman greben biti dostupna – kažu u MK Mountain Resort i poručuju da, uz besplatnu dvodnevnu ski-kartu, goste očekuje i raznovrstan zabavni program za sve uzraste.

Za očekivanih 15.000 gostiju željnih prvog skijanja i dobrog provoda, JP Skijališta Srbije će tokom trajanja ski-openinga odobravati popust od 70 posto na ski-pas. I za noćnu stazu je obezbeđen promotivni period, pa će skijaši moći sa dnevnim ski-kartama da skijaju i noću od 19 do 22 časa.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор