Novi „Adidas“ dres FK Partizana

made-in-germany-rs-adidas-logo01

U „Adidas“ prodavnici u beogradskom tržnom centru „Ušće“, fudbaleri Partizana će u nedelju 12. jula, svojim fanovima predstaviti novi dres za predstojeću fudbalsku sezonu.

I ove godine fudbaleri će igrati u crno-belim i sivim dresovima sa novim detaljima. Za utakmice na domaćem terenu rezervisana je crno bela kombinacija boja, inače najpopularnija kombinacija među navijačima, dok će na gostujućim utakmicama fudbaleri nositi sive dresove sa polo kragnom, prenosi „savremenisport.com“.

U nedelju će u Adidas radnji biti izloženo i dvadeset najatraktivnijih crno-belih fotografija na temu „Moj crno beli svet“, a fudbaleri Partizana će izabrati 10 najinteresantnijih crno-belih utisaka i njihove autore nagraditi novim dresom. Pored toga, za sve one koji budu želeli da nabave novi dres, Adidas je obezbedio 30 posto popusta, a svi koji dođu u 13 časova na promociju novog dresa, imaće priliku da se druže sa fudbalerima, među kojima će biti Valeri Božinov, Ivan Bandalovski i golman Živko Živković.

Partizanovi fanovi već duže vreme isčekuju ovaj trenutak, što pokazuje i više stotina fotografija, koje su u poslednje 3 nedelje postavljali na društvene mreže, uz tagovanje @adidassrbija i @partizanbelgrade.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор