Nova „Opel Astra“ premijerno u Frankfurtu

made-in-germany-rs-opel-logo

Svetska premijera „Opelovog“ bestselera, planirana je za 15. septembar, kada će na Međunarodnom salonu automobila (IAA) u Frankfurtu, nova „astra“ biti predstavljena na 3.300 kvadrata „Astrine galaksije“.

Po rečima CEO „Opel grupe“ Karla-Tomasa Nojmana, nova „astra“ ne predstavlja ništa manje nego kvantni skok u C segmentu u smislu efikasnosti, konektivnosti i sportskih atributa, dok se u saopštenju kompanije navodi da je ona lakša, kompaktnija i agilnija, sa izdašnijim prostorom unutar kabine.

Nova generacija „astre“ predstavlja novi reper kada je niža srednja klasa automobila u pitanju.
Opremljena je brojnim bezbednosnim i sistemima asistencije, koji predstavljaju potpunu novinu za segment, kao što je revolucionarni „IntelliLux“ LED matriks sistem osvetljenja sa potpunom redukcijom bleska. Ovo je takođe prvi „Opelov“ model koji dolazi sa „opel onstar“ sistemom već prilikom tržišne premijere, prenosi „eKapija“.

„Sistem personalne konektivnosti i servisne asistencije osigurava vrhunsku bezbednost i najbolju moguću povezanost 24 časa dnevno“. Uz to, nova generacija „IntelliLink“ info-zabavnog sistema po prvi put je kompatibilna i sa „Apple CarPlay“ i „Android Auto“ sistemima, uvodeći tako svet pametnih mobilnih telefona u automobil.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор