Na sajmu voća i povrća u Berlinu 12 srpskih kompanija

Na ovogodišnjem berlinskom sajmu „Fruit Logistica“ 2020. koji se održava od 5. do 7. februara, 12 srpskih kompanija predstaviće svoje proizvode na nacionalnom štandu površine 123 kvadratna metra, u hali B City Cube, navodi se u saopštenju PKS.

Drugu godinu zaredom Privredna komora Srbije (PKS) i Razvojna agencija Srbije (RAS), uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu, organizuju nastup domaćih kompanija na Međunarodnom sajmu svežeg voća i povrća „Fruit Logistica“ u Berlinu.

Na berlinskom sajmu voća i povrća svake godine se predstavi oko 3.200 izlagača, a obiđe ga oko 80.000 posetilaca. Ovaj sajam pokriva svaki segment poslovanja sa svežim proizvodima i pruža mogućnosti upoznavanja sa inovacijama na ovom polju i uslugama u međunarodnom lancu snabdevanja, a nezamenljiv je i u cilju umrežavanja učesnika.

I na ovogodišnjem berlinskom sajmu „Fruit Logistica“ okupiće se firme iz čitavog sveta, od globalnih do malih i srednjih kompanija, kako bi dodatno unapredile svoje poslovne potencijale, stekle nove poslovne partnere i otvorile vrata novih tržišta.

Pod zajedničkim brendom Serbia Does Fruit, na berlinskom sajmu će se predstaviti kompanije: Select Fruit iz Subotice, PDM Agro-fruit iz Pudaraca, Borovnica klub iz Mionice, Inter-funghi iz Požarevca, Glišić trend iz Loznice, Fine food line iz Kruševca, Fruct company iz Smedereva, Ćirić agro MĐŽ iz Titela, Green energy group INT iz Mladenovca i beogradske firme Hladnjače Brestovik, D. V. A Sagal Agrar, i Pureberry.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор