Međunarodni sajam turizma u Beogradu

made-in-germany-rs-sajam-turizma

Danas je u Beogradu počeo Međunarodni sajam turizma na kojem će se do 22. februara predstaviti 1.100 izlagača iz 50 zemalja, a zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Abu Dabi, članica federacije Ujedinjenih arapskih emirata.

Na otvaranju Sajma predstavnici srpskog Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Sekretarijata za turizam i kulturu Abu Dabija potpisali su memorandum o razumevanju i saradnji u oblasti turizma, koji bi trebalo da omogući porast broja posetilaca iz te zemlje u Srbiji.

Tom prilikom premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je predstavnicima Abu Dabija da se nada da će ubuduće što više turista iz Srbije otići u tu arapsku zemlju, kao i da će veći broj Emiraćana imati priliku da uživa u gostoprimstvu i lepoti naše zemlje, prenosi „eKapija“.

Radno vreme ovogodišnjeg Sajma turizma u četvrtak, 19. februara je od 10 do 18, u petak 20. i subotu 21. februara je od 10 do 19, a u nedelju 22. februara je od 10 do 17 sati. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 300 dinara, ulaznice za grupne posete su 200 dinara (uz overen spisak za najmanje 20 ljudi), dok se za parking plaća 200 dinara po satu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор