„Mad Head Games“ traži IT stručnjake

made-in-germany-rs-it-strucnjak

Srpska kompanija „Mad Head Games“, koja se bavi pravljenjem video igrica, izdala je konkurs za zapošljavanje novih kadrova. U pitanju je stalno zaposlenje uz puno radno vreme u Beogradu i Novom Sadu, javlja „pcpress.rs“.

Ovo je preduzeće osnovano 2011. godine, a do sada su na tržište izbacili šest video igrica, od kojih je njih pet, u jednom momentu, uspelo da stigne do prvog mesta najpreuzimanijih igara sa „Big Fish Games“ portala.

Sve video igre koje kreira ova kompanija spadaju u žanr HOPA (Hidden Object Puzzle Adventure), koji autorima daje priliku da izraze svoju kreativnost u osmišljavanju živopisnih virtuelnih svetova i zanimljivih likova. HOPA žanr video igara podrazumeva postojanje avanturističkih elemenata, zagonetki i istraživanja, a pronalaženje tragova, logički problemi, razgovori sa raznim likovima i traženje skrivenih objekata predstavljaju elemente čiji spoj gradi kvalitetnu HOPA igru. Ovaj tip „casual igara“ okuplja veliki broj igrača svih uzrasta u celom svetu.

Izdavač „Mad Head Games“ proizvoda je kompanija „Big Fish Games“, koja je jedan od najvećih svetskih distributera „casual“ igara na svetu, sa preko 2 milijarde prodatih naslova, i više od 3000 originalnih igrica za PC računare i 300 igara za mobilne telefone.

Svi zainteresovani za rad u kompaniji „Mad Head Games“ mogu konkurisati za pozicije: Unity programer (senior), Junior programer, Technical Artist, Cutscene Animator, Project Manager. Detaljne informacije o uslovima, potrebnom iskustvu i kvalifikacijama koje kanditati treba da ispunjavaju prilikom konkurisanja za posao, mogu se naći na adresi: jobs@madheadgames.com.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор