Godišnji „Vodič kroz potencijalne izvore finansiranja“

made-in-germany-rs-pare-mamac

Objavljeno je novo godišnje izdanje „Vodiča kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja“, saopštio je Tim Vlade Srbije za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva.

Reč je o vodiču namenjenom za realizaciiju potencijalnih projekata organizacija civilnog društva, lokalnih samouprava, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji za 2015. godinu, koji je već dostupan na internetu, a distribuira se i velikom broju korisnika, prenosi agencija „Tanjug“.

Kako je objašnjeno u saopštenju, Vodič doprinosi boljoj informisanosti svih partnera i pruža uvid u sredstva za realizaciju najrazličitijih programskih i projektnih aktivnosti, koja su na raspolaganju organizacijama civilnog društva, opštinama, malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima i pojedincima. Jednostavno rečeno, ovaj Vodič daje odgovor na pitanje kome treba poslati konkretan predlog nekog projekta.

„U tom smislu, Vodič olakšava posao svima koji već znaju šta im je potrebno, koju promenu žele da naprave i šta treba da urade da do nje dođu. Zbog toga jednom godišnje objavljujemo dopunjenu verziju Vodiča sa najnovijim podacima i distribuiramo ga velikom broju zainteresovanih korisnika“, navodi se u saopštenju.

Zajedno sa vladinim Timom, na realizaciji ovog Vodiča radili su i NVO „Građanske inicijative“, Kancelarija za evropske integracije i Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор