U Beogradu upola jeftinije dnevne parking karte

made-in-germany-rs-parking-sat

Svim građanima koji dobiju nalog da plate 1.870 dinara za dnevnu parking kartu, JKP „Parking servis“ će ovu cenu sniziti na 935 dinara, ukoliko svoje obaveze izmire u roku od osam dana.

Gostujući u vestima na „Studiju B“, direktor ovog preduzeća Andrija Čupković je objasnio da su se, nakon konsolidacije Parking servisa sprovedene u prošloj godini, a pored toga što su u prethodnom periodu smanjene cene garaža i do 85 posto, stekli uslovi da preduzeće izađe u susret sugrađanima sa još jednom pogodnošću, prenosi sajt grada Beograda.

– Komunalni red mora da se poštuje, ali mi ćemo i dalje stalno sagledavati mogućnost da građani što manje plaćaju naše usluge. Podsetiću da je zonski sistem uveden zbog sugrađana koji žive u gradu. Fluktuacija saobraćaja je velika, a nama je potrebna izmenjivost, jer parking mesta u centralnim gradskim ulicama nisu previđena za celodnevno parkiranje. Ipak, moramo imati razumevanja i za one koji zakasne ili zaborave da plate, i upravo zbog toga smo doneli ovakvu odluku – istakao je Čupković.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор