Exit festival dočekao 44.000 gostiju

made-in-germany-rs-exit

Prvo veče i otvaranje novosadskog muzičkog festivala EXIT bilo je najposećenije u istoriji ove muzičke manifestacije, sa više od 44.000 posetilaca.

Nakon tradicionalnog vatrometa, na Petrovaradinskoj tvrđavi prvi su nastupili britanski rokeri Bastille, za njima Eli Golding, duet Sigma, drumandbass prvak DJ Hype, Ms Dynamite i Sub Zero…

Jednodnevne ulaznice za EXIT mogu se kupiti na festivalskim blagajnama na Petrovaradinskoj tvrđavi po ceni od 4.500 dinara za petak, subotu ili nedelju. Vlasnici četvorodnevnih ulaznica, koje se obavezno menjaju za festivalske narukvice, to mogu uraditi na glavnim zamenskim šalterima ispod glavnog ulaza na tvrđavu, kod Lovotursa, u vremenu od 14 do 3 časa.

EXIT magična kartica OTP banke zvanično je sredstvo plaćanja na ovom muzičkom festivalu i samo uz nju je moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Svi koji registruju svoju karticu online ili u OTP banci automatski ostvaraju do 15 posto popusta na sva pića na svim EXIT šankovima i u EXIT kampu.

Agencija za bezbednost saobraćaja, kompanija HEINEKEN Srbija i Exit Fondacija omogućili su posetiocima festivala da se putem sajta EXIT Trip prijave za besplatan autobuski prevoz na relaciji Beograd – Novi Sad, odnosno do Exita i sa Exita. Broj mesta je ograničen, pa se zainteresovani pozivaju da se što pre prijave.

U okviru Safe Zone, na Petrovaradinskoj tvrđavi ispred Muzeja grada Novog Sada, posetioci mogu uzeti taksi vaučere koje mogu iskoristiti za povratak kući na bilo koju novosadsku adresu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор