Najposećeniji EXIT festival do sada

Ovogodišnji muzički festival „Exit“ u Novom Sadu, koji je sa više od 215.000 posetilaca bio najposećeniji do sada, završen je sinoć velikom žurkom na Mejn stejdžu u režiji Hardwell-a, jednog od najboljih DJ-eva na svetu, koncertom „Orthodox Celts“-a na Fjužn stejdžu i nastupom legendarne Nine Kraviz na Dens areni.

Organizatori jednog od najboljih festivala u Evropi više su nego zadovoljni, jer je, uz rekordnu posetu, 18. izdanje Exita bilo najkvalitetnije do sada i po listi učesnika, zahvaljujući čemu je svaka od pet večeri obilovala nastupima najvećih svetskih, regionalnih i domaćih zvezda.

Prvog, odnosno „nultog dana“, nastupili su „The Killers“, što se pokazalo kao dobar koncept prihvaćen od strane publike, pa je izvesno da će i u buduće umesto četiri, Exit trajati pet dana.

Poslednje veče obeležio je Rag„n„Bon Man fantastičnim nastupom na najvećoj festivalskoj bini, ali i Roisin Murphy koja je podsetila na svoj prvi nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi, kada je kao pevačica grupe „Moloko“ 2003. godine izvela jedan od legendarnih koncerata na ovom festivalu.

Exit karavan, koji ove godine slavi 50 godina od čuvenog leta ljubavi, nakon krstarenja od Umaga i Sea star festivala, preko Temišvara i Revolution festivala, a zatim i Novog Sada, sada se seli se u Crnu Goru, u Budvu, gde će od 13. do 15. jula biti održan četvrti po redu Sea dance festival.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор