„Danube Fun Fest“ počinje u Donjem Milanovcu

made-in-germany-rs-danube-fun-fest (2)

Međunarodna manifestacija „Danube Fun Fest“ u Donjem Milanovcu i ove godine će od 8. do 13. avgusta, okupiti na sportskim turnirima, uz domaće ekipe, i ekipe iz Libana, Nemačke, Italije, Rusije, Portugala, Rumunije, Makedonije i Slovenije.

Kako je u Turističkoj organizaciji Srbije (TOS) najavio Petar Jovanović iz organizacije Inicijativa mladih „Hoću!Mogu!“, manifestacija će se sastojati iz sportskog, rekreativnog, edukativnog i zabavnog dela, a učesnici će se u muškoj i ženskoj konkurenciji takmičiti na turnirima u malom fudbalu, odbojci na pesku, šahu i stonom tenisu.

U okviru „Danube Fun Festa“ biće organizovani i izleti do Lepenskog vira, Rajkove pećine, Trajanove table i planine Miroč, a svake večeri će biti održavane žurke na plaži, brodu i stadionu u šumi, kao i koncerti iznenađenja. Organizatori su pripremili i igre bez granica u mešovitim ekipama, a tu su i koncerti Marije Šerifović i Dejana Petrovića i Big Benda kao i nastupi di džejeva Dea i Igor Garnier, najavio je Jovanović, a prenosi agencija „Tanjug“.

Za šest dana trajanja festivala učesnici smeštaj od pet noćenja sa doručkom mogu rezervisati u hotelu „Lepenski vir“ po ceni od 99 eura, što uključuje i narukvice za ulazak na sve festivalske događaje. U ponudi je i privatni smeštaj, kaže Jovanović, a gosti će za plaćanje smeštaja moći da koriste i vaučere u iznosu od 5.000 dinara, koje subvencioniše država.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор