Dani Nemačke danas i sutra u Beogradu

U beogradskom šoping centru „Ušće“ 17. i 18. novembra se održava mini sajam pod nazivom „Dani Nemačke“, koji organizuju Ambasada Nemačke, Nemačko-srpska privredna komora (AHK), Gete institut i agencije „Color Media Communications“ i „Nord Communications“.

Dani Nemačke predstaviće posetiocima nemačku kulturu, jezik i raznovrsnu turističku ponudu, za šta će biti zaduženi Gete institut, Turistička organizacija Nemačke i kompanije „Lufthanza“, „Dr. Etker“, „Miele“, „Folksvagen“, „Autokomerc“, „Big Blue“, „Kontiki“, „Velteks“ i „Vilkinson svord“, najavljuju organizatori, a prenosi agencija „Tanjug“.

Božićni vašari na trgovima nemačkih gradova, romantični obilasci zavejanih dvoraca i najnovijih muzejskih postavki samo su deo brojnih zimskih jubileja i svetkovina u Nemačkoj, koje će obradovati sve posetioce ove manifestacije. U program „Dana Nemačke“ uključeni su i nagradni kviz, brojne degustacije, zanimljiv program animacije za najmlađe, projekcije atraktivnih filmova i koncerti benda „Oberkrajner“, kao i Šumanove i Betovenove muzike u izvođenju Aise Iđiri.

Mini sajam Dani Nemačke je oba dana otvoren za sve posetioce od 10-22 sata.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор