CarGo najavljuje 20 miliona eura novih investicija

Prva super aplikacija u jugoistočnoj Evropi CarGo najavljuje za ovu godinu novi ciklus širenja i ulaganja u iznosu od 20 miliona eura, javlja Blic.

– CarGo raste iz dana u dan. Pored CarGo usluge, Batler dostave i CarGo Medicala, nastavljamo sa širenjem i ulaganjima. Stigli smo do milion članova i istorijski najvećeg broja pružaoca usluge. Upravo zbog toga, ali i realizacije drugih ideja, radimo na pripremi nove investicije od 20 miliona eura. Sve to smo uspeli zahvaljujući našim korisnicima koji su prihvatili uslugu i pomogli nam u razvoju, na čemu smo im od sveg srca zahvalni – rekao je direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić.

On je objasnio da je zbog ogromne potražnje, ali i prazničnih gužvi, uvedena nova mogućnost prioritetnog dobijanja CarGo usluge, s obzirom na to da se zbog velike potražnje dešava da korisnici ne mogu da naruče uslugu u trenutku kada im je ona najneophodnija. Kako je rekao, taster „priority“ će onima kojima je hitno omogućiti da prvi dobiju uslugu.

Guberinić je najavio i uvođenje video kluba i uslugu CarGo Pay, koja će, istakao je, olakšati sve transakcije, potpuno elektronski i transparentno.

– Super aplikacija je jedinstvena aplikacija sa velikim brojem novih funkcionalnosti, ali i novih usluga. Verujem da će sve ljubitelje sporta obradovati sportski kanali koje će moći da prate sa bilo koje lokacije putem našeg CarGo Klik TV-a, a sadržaj će moći da strimuju i na TV ekranima. U ponudi će takođe biti i veliki broj drugog sadržaja, a uskoro ćemo imati i opcije za neprekidno slušanje muzike – najavio je Guberinić.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор