Usluga mobilnog bankarstva u Vojvođanskoj banci

made-in-germany-rs-bank

Vojvođanska banka je uvela uslugu mobilnog bankarstva (m-bank), koja će njenim klijentima olakšati finansijske transakcije.

Nova usluga je namenjena fizičkim licima koja žele jednostavan i brz pristup tekućim računima, kao i sigurno upravljanje finansijskim sredstvima na bankovnim računima u bilo koje vreme i sa svakog mesta, bez čekanja u redu ili dolaska u filijalu, saopštava ova banka.

Plaćanje preko mobilnih telefona Vojvođanska banka je uvela u okviru elektronskog bankarstva da bi osavremenila svoju ponudu, ali i klijentima omogućila dostupnost bankarskim uslugama 24 sata dnevno. Servis m-bank trenutno nudi usluge koje klijenti imaju u postojećoj verziji (web) elektronske banke, dok je u narednom periodu u planu dodatno unapređenje servisa, prenosi agencija „Tanjug“.

U saopštenju Vojvođanske banke se objašnjava da je održavanje servisa m-bank za korisnike i-bank servisa besplatno, odnosno ne zahteva dodatne troškove. Sve što je klijentima potrebno za korišćenje mobilnog bankarstva je “pametni” mobilni telefon (smartfon) sa Android i iOS operativnim sistemima, a više informacija o aktiviranju ove usluge može se dobiti u filijalama Vojvođanske banke, kao i na sajtu www.voban.rs/sr/home/stanovnistvo/ibank/mobilno-bankarstvo.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор