U Beogradu osnovana Adidas Runners zajednica

U Beogradu je u nedelju osnovan sportski klub „Adidas Runners zajednica“ (AR), koji kao deo popularnog globalnog trkačkog pokreta širom sveta ujedinjuje sve one koji žele zabavu na ozbiljniji način i više od treninga, trčanja i običnog sportskog kluba, navodi se u saopštenju.

– Mi smo zajednica, prijatelji, porodica i trkači. Za nas ovo nije još jedan vid rekreacije, već istinska filozofija života. Želimo da među naše članove primimo sve istomišljenike i apsolutno je nebitno da li neko iza sebe ima pet, šest maratona ili je na samom početku. Važno je da nas spaja isti cilj, a to je želja da budemo najbolja verzija sebe – rekao je kapiten tima Marko Tomić i objasnio da su radionice i treninzi besplatni i da će biti realizovani uz nadzor profesionalnih i stručnih trenera.

Sve informacije o Adidas Runners Belgrade pokretu, treninzima i načinu učlanjenja, mogu se naći na zvaničnoj Facebook stranici, a preko lokalnog haštaga #TakeChargeBelgrade mogu se sa drugim trkačima podeliti lična iskustva, prenosi „eKapija“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор