Rhenus Srbija ostvario rast od 460% u 2021.

Nemačka kompanija “Rhenus Srbija”, koja od 2018. posluje u Beogradu kao provajdera logističkih usluga, završila je prošlu poslovnu godinu sa rastom od čak 460 procenata.

– Od septembra 2020. godine kompanija je izašla iz minusa i svakog meseca ostvarivala sve bolje rezultate i to samo sa četiri zaposlena. Prošlu godinu završili smo sa odličnim rezultatom, imali smo rast od 460 posto – navodi generalna direktorka Snežana Ivković i ističe da najveća zasluga za takav uspeh pripada ljudima, kojih u firmi sada ima ukupno 10, a koji su maksimalno posvećeni rastu kompanije.

Inačem grupacija Rhenus je osnovana davne 1912. godine u Nemačkoj i trenutno ima preko 40.000 zaposlenih na 930 lokacija širom sveta. Sa godišnjim prometom od 7 milijardi eura, Rhenus grupacija je jedan od vodećih globalnih provajdera logističkih usluga koji nudi rešenja za širok spektar industrija duž celog lanca snabdevanja, uključujući multimodalni transport, skladištenje, carinjenje i inovativne usluge sa dodatnom vrednošću. U firmi kažu da logistiku dizajniraju tako da bude fleksibilna i dinamična, ekološka i ekonomična.

Fokus ove kompanije je na: rešenjima za lance snabdevanja – pored koristi od organizacije transporta kopnom, morem i vazduhom, kupac može da profitira i od brojnih drugih usluga i prednosti u smislu optimizacije transportnih lanaca; skladištenju – sofisticirana logistika skladišta i efikasan protok materijala omogućavaju minimiziranje vremena protoka, smanjenje troškova i sistematsku optimizaciju procesa; transportu – Rhenus razvija transportna rešenja za sve rute, bilo drumskim ili železničkim, vodenim ili vazdušnim.

Ivkovićeva navodi da do 2025. godine očekuju ubrzani razvoj poslovanja u Srbiji, kako bi klijentima mogli da ponude uslugu „all in“ sa sopstvenim resursima (magacin, carinjenje i slično).

– Moto naše firme jeste „prava informacija u pravo vreme“, jer bez obzira na sve, transport bilo koje vrste upravo čini pravovremena informacija prema klijentima – kaže Ivkovićeva i dodaje da je kompanija okrenuta ka malim i srednjim preduzećima, sa kojima su, kako naglašava, spremni da zajedno rastu i razvijaju se.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор