Prvi beogradski „apart hotel“ visoke kategorije

made-in-germany-rs-zepter-hotel-beograd

U “Zepter Apart hotel”, prvi beogradski „apart hotel“ visoke kategorije na Terazijama, u čiju izgradnju je uloženo 12 miliona eura, još od novembra pristižu gosti iz celog sveta.

Hotel se nalazi u zgradi iz tridesetih godina prošlog veka, koju je projektovao čuveni arhitekta Đorđe Đorđević, zbog čega je, kako ističe generalni direktor Uroš Milovanović hotel zadržao atmosferu starih vremena uz sav komfor savremenog doba.

– Za ovakakv tip hotela odlučili smo se da bi bili drugačiji od ostalih, a Beogradu je nedostajao takav hotel. Namenjen je i poslovnim ljudima i turistima koji planiraju da duže vremena borave u Beogradu. Do sada su nam kapaciteti popunjeni već 35 posto, iako je hotel otvoren 10. novembra. Interesovanje je veliko, pa već imamo rezervacije za Novu godinu, a najviše je gostiju iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Slovenije, Italije, Španije, Nemačke i Bugarske. Gostima nudimo kompletan ugođaj nalik onom kod kuće. Imamo 25 apartmana, 5 „de luxe“ soba i 2 studija. Gost može da unese hranu, jer su aprtmani opremljeni savremenim kuhinjama, ali ono što dodatno hotel čini jedinstvenim, jeste mogućnost pripremanja obroka u apartmanu od strane šefa kuhinje, na zahtev gosta – kaže Milovanović i dodaje da hotel ima i blok „pet frendly“, tako da gosti, uz prethodnu najavu, mogu dovesti i svoje ljubimce, prenosi “eKapija”

U ovaj hotel od sedam spratova, uloženo je 12 miliona eura, posao je u njemu našlo 35 radnika, a za njegov sandašnji izgled zaslužni su arhitekta Dušan Tešić i „ATD“ tim. Sve smeštajne jednice dobile su naziv po čuvenom „Zepter porcelanu“ i velike su od 30 do 300 kvadratnih metara. Na petom spratu nalazi se najluksuzniji „Imperial Cobalt apartman“ koji ima 300 kvadrata i tri spavaće sobe sa kupatilima. Sedmi sprat je opremljen najmodernijim spravama za vežbanje, prostorijama za masažu, saunom i slanom sobom, a tu je i terasa „Horizont“, površine 100 kvadrata, pogodna za organizovanje različitih vrsta događaja. Gostima su na raspolaganju i “Zepter Meeting Club”, “SmartLife restoran” i “Zepresso Aperitive bar”.

Kako kažu u hotelu, do kraja godine važiće promotivne cene smeštaja, pa noćenje za dve osobe u „de luxe“ sobi iznosi 120 eura, a u predsedničkom apartmanu 500 eura.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор