“Radison blu old mil” – novi beogradski hotel sa pet zvezdica

Radisson BLU Hotel Belgrade

U Beogradu je svečano otvoren hotel “Radison blu old mil” sa pet zvezdica, koji je u sastavu Carlson Rezidor hotel grupe, jedne od trenutno najvećih hotelskih kompanija u svetu.

Prvi dizajn hotel u gradu, “Radison blu old mil” predstavio je autentični ambijent starog mlina, u kome je prošle nedelje ugostio visoke državne zvaničnike, privrednike i direktore velikih korporacija, vlasnike medija i poznate ličnosti, prenosi agencija „Tanjug“.

Ovaj hotel u koji je uloženo 55 miliona eura, dizajnom enterijera kombinuje simbole starog mlina, Beograda i njegovih dveju reka. Zid u predvorju napravljen je od cigala iz stare zgrade mlina, a bakarni rezervoar je restauriran i izložen. Sve je dekorisano prirodnim bojama i materijalima kao što su hrastovina, kamen, cigla, bakar i tekstil, za šta je zaslužan arhitektonski studio “Graft” iz Berlina. Hotel je kao prvi u Srbiji dobio ekološki sertifikat “Zeleni ključ” za promovisanje održivog turizma.

– U ovom trenutku Beograd je jedna od najatraktivnijih poslovnih destinacija u regionu i oduševljen sam perspektivom koju nudi, zato što je prvenstveno okrenut ključnim evropskim i regionalnim tržištima. Naši stalni gosti već poznaju brend „Radison blu“, a mi želimo da privučemo i što više novih posetilaca za koje verujemo da će prepoznati naš izvorni koncept i nastojanje da zadovoljimo potrebe i očekivanja svakog našeg gosta. Beograd je stekao reputaciju nove prestonice urbane i šik zabave, kao grad koji živi 24 sata dnevno i veoma smo ponosni što smo deo ove atmosfere – rekao je na svečanom otvaranju direktor “Radison blu old mil” hotela Tomas Svika.

Beogradski hotel “Radison blu old mil” specijalizovan je u pružanju usluga za poslovne klijente, raspolaže sa 236 hotelskih soba, uključujući i 14 apartmana, ima moderan konferencijski centar i druge pogodnosti hotela visoke klase. Nalazi se uz samu Mostarsku petlju na autoputu E-75 kroz Beograd.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор