Prijavite se učešće na nemačkim sajamovima elektronike i automehanike

Razvojna agencija Srbije (RAS) i Privredna komora Srbije (PKS) pozivaju sve zainteresovane domaće firme da se prijave za učešće na Međunarodnom sajmu elektronike „Electronica 2024“ i Međunarodnom sajmu automobilske industrije „Automehanika 2024“ u Nemačkoj.

Međunarodni sajam automobilske industrije „Automehanika 2024“, održava se u Frankfurtu, svake druge godine počev od 1971, okuplja vodeće stručnjake i proizvođače iz celog sveta, a ove godine će biti održan od 10. do 14. septembra, najavljuju organizatori.

Međunarodni sajam tehnologija, proizvoda i rešenja u sektoru elektronike „Electronica 2024“ biće održan u Minhenu od 12. do 15. novembra ove godine. I ova maniestacija se održava svake druge godine, a okuplja vodeće svetske kompanije iz oblasti elektronike i tehnologije, inženjere, dizajnere, proizvođače i stručnjake iz ove oblasti.

Odlazak naših privrednika na ove prestižne međunarodne izložbe organizovaće Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije, njihovo predstavljanje je planirano u okviru nacionalnog štanda Srbije, a prijave za učešće se mogu podneti najkasnije do do 27. februara.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор