Poršeov salon na vrhu Alpa

Jedan od najneobičnijih prodajnih salona „Porschea“, od ukupno 700 širom sveta, jeste salon na Alpima, smešten na 2.300 metara nadmorske visine.

Izložbeni objekat nemačkog proizvođača luksuznih automobila nalazi se pored restorana “Rok” u zimskom centru Méribel u francuskim Alpima. Pored toga što se nalazi na planinskom vrhu, ovaj pop-up salon je naročit i po tome što se pod njegovom providnom kupolom nalazi samo jedan izložbeni primerak, automobil Porsche „Cayenne“, prenosi „b92“.

Potencijalnim kupcima tu je na usluzi prodavac koji će im odgovoriti na sva pitanja o modelima Porschea koji su u ponudi na tržištu, a zainteresovani na licu mesta mogu zakazati i test vožnju koja se obavlja na drugoj lokaciji smeštenoj na par kilometara nižoj nadmorskoj visini.

Inače, lokacija na kojoj se nalazi ovaj specifični prodajn salon, često je izložena temperaturama nižim od -25 stepeni Celzijusa, a česti su i olujni vetrovi brzine i do 160 km/h. Poršeov salon na „krovu evrope“ je otvoren tokom celog zimskog perioda, sve do sredine aprila.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор