Milioni čekaju kupce „Karneks“ pašteta

made-in-germany-bmw-carnex-pasteta

Počela je velika nagradna igra kompanije „Carnex“ (Karneks), u kojoj može učestvovati svako ko kupi paštete ovog proizvođača prehrambenih proizvoda, a glavne novčane nagrade mere se milionima dinara.

– Ovom nagradnom igrom želeli smo da se zahvalimo potrošačima što svakoga dana ukazuju poverenje našim proizvodima, a ujedno se i nadamo da ćemo nekome ostvariti snove -kažu u PR službikompanije Karneks, koja je u sastavu „MK Grupe“.

U nagradnoj igrikoja će trajati do 23. juna, mogu da učestvuju svi potrošači koji do 20. juna kupe paštete robne marke Carnex u vrednosti od najmanje 250 dinara po jednom fiskalnom računu, prenosi agencija „Tanjug“.

Fiskalni račun sa osnovnim podacima učesnika nagradne igre (ime i prezime, adresa stanovanja sa poštanskim brojem, kontakt telefon i e-mail adresa) dostavljaju se poštom na adresu Carnex d.o.o. Vrbas, Poštanski fah 271, 11070 Beograd 27.

Uz glavnu nagradu za pobednika od tri miliona dinara na platnoj kartici „AIK banke“, i ostale učesnike očekuju brojni novčani dobici. Druga nagrada iznosi dva miliona, treća milion dinara, atu je i 100 nagrada po 10 000 dinara na platnim karticama AIK banke, navodi se u saopštenju kompanije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор