„Lidl“ kupio parcelu u Leskovcu

made-in-germany-rs-lidl-filijala

Nemački trgovinski lanac hipermarketa “Lidl” kupio je u Leskovcu zemljišnu parcelu veličine 62 ara za gradnju svog prodajnog objekta.

Radi se o lokaciji kod stare autobuske stanice na kojoj se sada nalazi zelena pijaca sa objektom od 300 kvadrata za prodaju mleka i mlečnih prerađevina.

Zemljište je otkupljeno od grada po početnoj ceni od 625.000 eura, u postupku javnog nadmetanja na kome je ovaj trgovinski lanac bio i jedini ponuđač. Otvaranje ponude i prodaju parcele obavili su članovi Komisije za otuđenje nepokretenosti u javnoj svojini, a papire je ispred tročlane delegacije “Lidla” potpisao Dragan Džigoja, direktor razvoja i ovlašćeni zastupnik, prenosi agencija „Beta“.

Ovom prilikom predstavnici “Lidla” su naveli da još uvek nemaju ovlašćenja da govore o planovima i rokovima izgradnje hipermarketa u Leskovcu.

Trgovinski lanac “Lidl” je međunarodni diskontni lanac supermarketa sa sedištem u Nemačkoj. “Lidl” posluje u 25 zemalja i ima više od 200.000 zaposlenih u više od 10.000 svojih filijala.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор