Knauf Insulation proslavlja 15 godina rada u Srbiji

Jedan od vodećih svetskih proizvođača sistema i rešenja za termoizolaciju, međunarodna kompanija sa sedištem u Nemačkoj, Knauf Insulation, ove godine proslavlja 15 godina rada u Srbiji.

Nakon preuzimanja Fabrike kamene mineralne vune u Surdulici 2005. godine, Knauf je višestruko uvećao njene proizvodne kapacitete, tako da kamena vuna sa juga Srbije danas stiže i na tržišta Rumunije, Bugarske, Grčke, Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore, a povremeno se izvozi i u druge zemlje izvan našeg bliskog okruženja.

Pored proizvodnje i prodaje kamene vune, Knaufova fabrika u Surdulici se u ovih 15 godina nametnula i kao autoritet na polju rešenja za toplotnu izolaciju, zvučnu zaštitu i zaštitu od požara. Stalnim unapređenjem procesa proizvodnje i samih proizvoda, kompanija je uvela inovativnu Ecose tehnologiju, revolucionarnu u industriji mineralnih vuna, koja doprinosi održivosti proizvoda. Knauf je razvio i niz softvera i online alata koji promovišu energetsku efikasnost i zvučnu zaštitu, omogućavajući projektantima, instalaterima i krajnjim korisnicima lakši izbor materijala.

Povodom obeležavanja petnaestogodišnjice rada u našoj zemlji, Knauf je nedavno pokrenuo promotivnu kampanju pod nazivom “PRIRODA.INOVACIJA.IZOLACIJA”, čiji je cilj da se istakne prirodno poreklo Knauf Insulation izolacionih materijala napravljenih od mineralnih vuna, kao i njihov kvalitet, izdržljivost i univerzanost.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор