FlixBus ponovo vozi od Beograda i Novog Sada do Budimpešte

Uz već postojeću liniju koja povezuje Beograd sa Zagrebom i Ljubljanom, nemački niskotarifni autobuski prevoznik FlixBus, u saradnji sa srpskim prevoznicima Fudeks i Sirmiumbus, od 28. oktobra ponovo vozi na međunarodnoj relaciji od Beograda, preko Novog Sada, do Budimpešte, pet puta nedeljno.

Flixbus-ov prepoznatljiv način poslovanja spaja tradicionalni prevoz i moderne tehnologije, omogućava brojne pogodnosti tokom putovanja, a sve po veoma prihvatljivim cenama, prenosi agencija Tanjug.

– Nastavljamo da pružamo priliku za udobna putovanja koja za nas predstavljaju mnogo više od klasičnog prevoza. Verujemo da naš poslovni model doprinosi svojim kvalitetom i zajedno sa našim srpskim partnerima gradimo u Srbiji stabilnu mrežu koja zadovoljava najviše standarde kvaliteta – poručio je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South.

On je istakao da je dolaskom na srpsko tržište 2017. godine FlixBus uveo mnoge novitete, uz nastojanja da sačuva pozitivan uticaj na životnu sredinu, pružajući posebne povoljnosti za putnike i obezbeđujući tehnološke inovacije koje olakšavaju proces putovanja za putnike, ali i za vozače.

Uz standardne pogodnosti kao što su više prostora između sedišta, utičnice kod sedišta, besplatan internet i odabir mesta u autobusu, kupovina karata je omogućena preko besplatne mobilne aplikacije. Informacije o stanju na putevima, onlajn rezervacija, promena ili otkazivanje rezervacije 15 minuta pre polaska, bez dodatne naplate, samo su neke od prednosti korišćenja aplikacije i FlixBus putovanja.

– Našim poslovnim modelom uspeli smo da privučemo milione putnika širom Evrope, stvorili smo hiljade novih poslova i učvrstili poslovanje regionalnih autobuskih prevoznika. Znajući da su potrebe današnjeg modernog putnika brzina, online kupovina karata i jednostavan dolazak do krajnje destinacije, želimo da odgovorimo na njih, promenimo doživljaj putovanja i učinimo prevoz autobusom atraktivnim, zanimljivim i pristupačnim – naglasio je Grbeša.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор