Eurowings putnicima zabranio nošenje trenerki?

Nemački niskotarifni avio-prevoznik Eurowings objavio je na svom službenom Instagram profilu da je na njihovim letovima od sada zabranjeno da putnici nose trenerke.

„Počevši od ovog meseca, svi naši putnici moraju poboljšati svoj modni izražaj jer nošenje trenerki više ne prolazi na našim letovima. Ali bez brige: u slučaju nužde u garderobi nudimo moderne pantalone uz malu naknadu za iznajmljivanje“, stoji na službenom Instagram profilu avio-kompanije,

Pratioci su brzo posumnjali da je reč o prvoaprilskoj šali, zbog čega su pisali komentare kao što su: „Ovo je prvoaprilska šala“, „Šta li će biti zabranjeno sledeće godine na 1. april“, „Znam da je 1. april, ali molim vas nemojte Ryanairu davati ideje“.

Međutim, mnogima se ova ideja svidela, pa su pisali: „Voleo bih da ovo nije prvoaprilska šala“, „Zaista bih cenio kada bi se ljudi oblačili društveno prihvatljivo. Ne samo na 1. april“, „Prvi april, ali ovo bi zapravo trebalo biti normalno“.

Kompanija Eurowings se još uvek nije oglasila kako bi potvrdila ili demantovala da li je u pitanju prvoaprilska šala, iako svi veruju da jeste.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор