Dok Dojče banka deli otkaze, menadžeri se časte skupim odelima

Dojče banka je prošle sedmice započela sa otpuštanjem velikog broja svojih zaposlenih u Njujorku, Londonu i Singapuru, dok su njeni menadžeri istovremeno isprobavali nova odela najluksuznijih londonskih krojača, javljaju nemački mediji.

Naime, fotoreporteri koji su čekali ispred zgrade Dojče banke u Londonu uslikali su dva čoveka sa torbama za odela kako ulaze u zgradu, a onda se ispostavilo da su u pitanju bili predstavnici najluksuznijih londonskih krojača.

Filding Kalkut i Aleks Rajlej iz krojačke radnje „Filding i Nikolson“ posetili su tom prilikom više direktora najveće nemačke banke, koji su isprobavali naručena odela, i to u danu kada su svoja radna mesta u filijalama Dojče banke morali da napuste prvi od 18.000 radnika, koliko ih je ukupno planirano za otpuštanje.

U izjavi za portal „Fajnanšel njuz“ Filding i Kaklkut su priznali da im tajming nije bio dobar, a nemački mediji navode da je za samo jedno odelo ove londonske kuće potrebno izdvojiti najmanje 1.100 funti, kao i da krojačima za njegovu izradu treba i do osam nedelja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор