BMW i Dota 2 šampioni sklapaju partnerstvo

Nemački proizvođač luksuznih automobila i motorcikala BMW najavljuje da će sklopiti partnerstvo sa profesionalnom esports ekipom OG, dvostrukim šampionima i jednim od najjačih Dota 2 timova svih vremena.

Početkom prošle godine BMW je osnovao ”United in Rivalry” kampanju koja je ostvarila jake veze na profesionalnoj League of Legends sceni, a sada nemačka kompanija svoj uticaj širi i na Dotu 2, pruživši dobrodošlicu OG timu koji je već puno toga postigao na profesionalnoj esports sceni, prenosi B92.

Ulaskom u ovo partnerstvo OG će postati 6. član BMW porodice, budući da će se pridružiti čuvenim organizacijama Cloud9, FNATIC, FunPlus Phoenix, T1 i G2 Esports. Tako će se od sada i na njihovim dresovima, uz prepoznatljiv Red Bull logo, naći i zaštitni znak BMW brenda.

BMW Esports će predstaviti OG Esports u okviru ”Heroes of Rivalry” promotivne kampanje, koja će popularne esportiste uključiti u specijalnu avanturu, ilustrovanu u klasičnom manga stilu. Planirano je ukupno 8 epizoda Heroes of Rivalry kampanje, koje će BMW Esports redovno deliti na socijalnim mrežama i svojoj internet stranici.

Inače, za samo nekoliko dana OG ekipa će zaigrati u gornjoj diviziji evropske regionalne DPC lige.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор