Prijavite se na novi konkurs za dodelu seoskih kuća!

Srpsko Ministarstvo za brigu o selu raspisalo je novi konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, u maksimalnom iznosu od 1,2 miliona dinara, javlja agencija Tanjug.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 21. novembar, a pravo učešća na konkursu imaju supružnici ili vanbračni partneri, samohrani roditelj i mladi poljoprivrednici koji ispunjavaju propisane uslove za učešće.

Neki od uslova koji podnosioci prijave moraju da ispunjavaju su i da su punoletni državljani Republike Srbije, da nemaju navršenih 45 godina života, da nisu vlasnici ili suvlasnici nekretnina, da nisu u postupku odobravanja kredita za kupovinu i adaptaciju nekretnina, da nisu osuđivani…

Takođe, bitan uslov je i da se seoska kuća sa okućnicom može nalaziti na teritoriji svih naseljenih mesta u Srbiji, osim u gradskim i opštinskim sedištima i prigradskim naseljima.

Prijava na konkurs i prateća dokumentacija se šalju preporučenom pošiljkom na adresu Ministarstva za brigu o selu, koje se nalazi u Bulevaru Mihajla Putina 2a u Beogradu, sa naznakom: Prijava na konkurs – sredstva za dodelu bespovratne pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom – NE OTVARATI, sa punim nazivom i adresom pošiljaoca na poleđini koverte.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор