Otisak vašeg prsta na haubi vašeg novog Poršea

Najnovija usluga nemačke automobilske kompanije Porsche omogućiće vlasnicima u ovoj zemlji da, po ceni od “tričavih” 7.500 eura, njihov automobil postane jedinstven i zaista samo njihov.

Naime, nemački proizvođač ispunjava želje svojim kupcima u pogledu individualizacije automobila još od polovine prošlog veka, kada je jedan klijent poželeo da njegov Porsche 356 sa spoljašnje strane bude prekriven krznom, prenosi B92.

Usluga personalizacije je ozvaničena tek kasnih sedamdesetih godina, a 1986. je ustanovljen program za individualizaciju vozila pod nazivom „Porsche Exclusive“. U ovom specijalnom fabričkom odeljenju moguće je ispuniti nesvakidašnje želje kupaca kao, na primer, naručiti ljubičasti Panamera Sport Turismo.

Personalizaciju automobila kompanija je sada podigla na još viši novo, štampanjem uveličanog otiska prsta vlasnika vozila preko cele haube Porschea 911. Ovu ekskluzivu trenutno je moguće naručiti samo za haubu automobila, ali bi kasnije trebalo da bude dostupna i na drugim delovima karoserije, zavisno od želje vlasnika.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор