Nemački dm donirao hranu azilima za mačke

Nemačka kompanija dm drogerie markt donirala je azilima i udruženjima za zaštitu životinja u Srbiji hranu za mačke vrednu više od 200.000 dinara. Donaciju su dobili udruženje građana „Animal Rescue Serbia – ARS“ i felinološko društvo „Le PETit“ iz Beograda i prihvatilište „Draževac“, azil za mačke „Felix” i udruženje “Udomi i spasi“ iz Novog Sada.

– Godinu za nama želeli smo da obojimo različitim vidovima podrške zajednici. Bez naših krznenih prijatelja ona ne bi bila ista. Mnogi od njih pronalaze svoje utočište upravo u ovakvim ustanovama, koje za njih predstavljaju spas od ulice. Iz tog razloga, rešili smo da ih obradujemo tokom novogodišnjih praznika i pružimo im pomoć i ljubav koji su im preko potrebni, a volonterima u ovim ustanovama zahvalimo što svakodnevno vode brigu o njima – rekla je menadžerka asortimana Svetlana Zarić.

Kompanija dm je u oktobru prošle godine već realizovala jednu sličnu akciju kada je azilu „Riska“ donirala hranu za pse i mačke u vrednosti od preko 120.000 dinara. U skladu sa korporativnim motom „Zajedno jedni za druge“ dm će nastaviti da pruža podršku različitim ustanovama u Srbiji motivišući tako i druge kompanije, ali i pojedince, da se osvrnu oko sebe i preduzmu korake da zajednicu u kojoj žive učine boljim mestom, poručuju iz kompanije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор