Na prodaju šoping centar u Kaluđerici

made-in-germany-rs-point-grocka

Šoping-centar „Point“ u beogradskom naselju Kaluđerica, koji je kao velika investicija otvoren 2010. godine, sada je na prodaju. „Erste banka“ oglasila je prodaju nekretnine od 10.000 kvadrata, čija je tržišna vrednost procenjena na 5,4 miliona eura.

Početna cena za licitiranje iznosi 60 posto od procenjene vrednosti objekta, a prvo usmeno javno nadmetanje biće organizovano 8. decembra. Svi koji žele da učestvuju u licitaciji moraju da uplate jemstvo u visini 540.000 eura, prenose „Večernje novosti“.

Šoping-centar u Kaluđerici otvoren je u oktobru 2010. godine. U to vreme predstavljen je kao vrlo ambiciozna investicija firme „Imo point“ u čiju je izgradnju uloženo osam miliona eura. U realizaciji ove investicije računalo se na veliki broj stanovnika Kaluđerice, koji u blizini nemaju sličnu tržišnu ponudu. U sastavu ovog centra nalaze se megamarket, banka, menjačnice, prodavnice garderobe i obuće, sve za kuću…

S vremena na vreme u centru se otvori po neki kafić, da bi se vrlo brzo zatvorio. Mnogi građani ovog naselja smatraju da njihov tržni centar nije dovoljno razrađen, jer se nalazi u „rupi“ Kaluđerice, nedaleko od crkve, gde je slaba frekvencija stanovništva.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

1 Komentar
  1. Ne bih se složio sa činjenicom da se „nalazi u rupi“,pa nema prometa jer je cirkulacija stanovništva dosta velika ali veliki problem predstavljaju prevelike kirije pa su zakupci primorani da zatvaraju lokale ili da ih „podele“kao Kinezi na drugom spratu tržnog centra.Više lokala,veća lepeza ponude…

Оставите одговор