Donacija “Messer Tehnogasa” Mašinskom fakultetu

Varioc

Nemačka kompanija “Messer Tehnogas” poklonila je Mašinskom fakultetu u Beogradu opremu za zavarivanje, proizvođača “Castolin Eutectic”, koja je namenjena za izvođenje praktične nastave u sklopu studentskog obrazovnog programa.

– Messer je najveći pokrovitelj smera Zavarivanje i zavarene konstrukcije na Mašinskom fakultetu u Beogradu, u okviru koga i stipendiramo najbolje studente. Ova donacija opreme za zavarivanje samo je deo kontinuiranog društveno-odgovornog ponašanja naše kompanije. Investiranjem u poboljšanje kvaliteta studiranja budućih generacija mašinskih inženjera, mi ulažemo u budućnost svih nas – ističe izvršni direktor Messet Tehnogasa, Ernst Bode.

Kompanija Messer Tehnogas deo je Messer Grupe od 1997. godine i na teritoriji Srbije vodeća je kompanija za proizvodnju i promet industrijskih, medicinskih i specijalnih gasova i prateće opreme, kao i opreme za sečenje i zavarivanje.

Kompanija čija je oprema donirana, Castolin Eutectic, posluje kao deo Messer grupe od 2005. godine, a njena osnovna delatnost je proizvodnja dodatnih materijala za zavarivanje i lemljenje, kao i usluge reparature i preventivne antihabajuće zaštite površina, prenosi “eKapija”.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор