U Nišu počinje XIII Auto Moto Fest

Danas u hali Čair i na platou ispred nje počinje „XIII Auto Moto Fest 2022 Niš“, koji će tokom predstojećeg vikenda ugostiti brojne posetioce iz zemlje i regiona, javlja B92.

Niški sajam automobila je u ovom delu Srbije jedinstven i kao takav opstaje već 13 godina. Pored ogromnog privrednog značaja sajam beleži i veliki broj turističkih poseta iz čitavog regiona, navode organizatori.

Fokus ovogodišnje moto manifestacije biće usmerena na hibridna i električna vozila, motocikle i električne bicikle. Brojne auto-kuće su obezbedile velike sajamske popuste i mnoge pogodnosti za kupovinu novih modela, dodaje se u saopštenju.

Posetioci će imati prilike da vide jednu balkansku, tri srpske i jednu regionalnu premijeru, a u pitanju su balkanska premijera redizajniranog modela Opel Grandland, srpske premijere automobila C5 Aircross Plug-in Hybrid, Volkswagen Taigo i električnog Mustanga Mach-E, kao i regionalna premijera Honde NT 1100.

Na smotri u Nišu učestvovaće sledeći brendovi automobila i motocikala: Volkswagen, Zhidou, Opel, Honda, Ford, Suzuki, Toyota, Citroen, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Peugeot, Mercedes, a tu će biti i motocikli Motogrini, Piaggio, Aprilia, Honda i Vespa.

Pored putničkog i teretnog programa na sajmu će se naći i prateća auto-oprema, kao i osiguravajuća društva koja će ponuditi svoje programe. Više informacija o događaju, kao i detaljan program može se naći na zvaničnom sajtu manifestacije.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор