U Beogradu počinje 28. BeoPlantFair

Pod sloganom „Bašta u srcu grada“, u halama 1 i 2B, kao i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, od 24. do 27. aprila biće održan 28. Međunarodni sajam hortikulture “BeoPlantFair”, istovremeno sa 26. Izložbom lekovitog bilja i preparata od meda “Darovi prirode”, 11. Izložbom baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme “MotoPlantExpo” i 7. Izložbom organske proizvodnje “Organic Fest”.

U saopštenju organizatora se navodi da će Sajam hortikulture i ove godine predstaviti najbolji izbor izlagača,stručnih predavanja i radionica koje će inspirisati i motivisati posetioce da svoje bašte, vrtove i terase učine još lepšim i funkcionalnijim. U prodajnoj ponudi sajma biće bogat izbor sadnica najlepšeg cveća, četinara i ukrasnog bilja, kaktusa, sezonskog cveća, začinskih i aromatičnih biljaka…

Izložbama će biti obuhvaćene sve oblasti hortikulture, od uzgajanja cveća i cvetnog materijala, proizvodnje sadnica i semenskog materijala, voćarstva, vinogradarstva i pčelarstva, do gajenja lekovitog bilja, uzgoja i održavanja zelenih površina, mehanizacije za hortikulturu, zalivnih sistema, plastenika, sredstava za prehranjivanje i zaštitu, pejzažne arhitekture…

BeoPlantFair manifestacija predstavlja odličnu priliku za sve male proizvođače i domaćinstva koja bi da izađu van lokalnih tržišta i uspostave nove poslovne kontakte. Sajam hortikulture ove godine se održava paralelno sa 47. Međunarodnim sajmom građevinarstva “SEEBBE”, što je još jedna pogodnost za posetioce ovih manifestacija.

Radno vreme sajmova u ponedeljak, utorak i sredu je od 10 do 19 časova, u četvrtak od 10 do 17 časova, cena jedinstvene ulaznice za oba sajma (građevinarstva i hortikulture) iznosi 500 dinara, ulaznice za grupe veće od 20 osoba koštaće 300 dinara, dok će cena grupne ulaznice za učenike i studente iznositi 200 dinara.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор