Srbija dobila Elektronsku pijacu

U našoj zemlji od petka radi Elektronska pijaca Srbije, preko koje, uz prethodnu jednostavnu registraciju, zainteresovani građani mogu da nabave sve potrebne proizvode poput voća, povrća, mesa, sireva, mleka, jaja, meda, i raznih drugih tradicionalnih srpskih prehrambenih proizvoda.

U prvom satu rada ePijace, iza koje stoji Ministarstvo poljoprivrede, gazdinstvo iz Trstenika je prodalo tonu šargarepe, dok je firma koja snabdeva trgovinske lance kupila od malih proizvođača povrće i mlečne proizvode u vrednosti pola miliona dinara.

Već prvog dana rada više od 19.000 ljudi je posetilo elektronsku pijacu, a na njoj se registrovao 771 proizvođač hrane. Građani pretragom željenih proizvoda mogu direktno da poruče robu od proizvođača koji direktno može da im je isporuči na kućnu adresu, a moguće je i koristiti usluge kurirske službe. Svi zainteresovani proizvođači mogu se lako registrovati na ePijaci u tri klika na internet adresi pijaca.minpolj.gov.rs.

U saopštenju Ministarstva poljoprivrede se navodi da će ePijaca narednih dana uvesti nove mogućnosti korišćenja, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena. Sve informacije u vezi sa radom Elektronske pijace Srbije mogu se naći na portalu ePijaca Srbije ili pozivom na brojeve telefona: 060/0115711, 064/8188777, 063/380173, 060/5007100 i 065/3388017.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор