MegleSrbija i Silbo dogovorili saradnju u veleprodaji i distribuciji

Nemačka kompanija Meggle Srbija i snabdevač prehrambenim proizvodima Silbo potpisali su Ugovor o saradnji u distribuciji i veleprodaji Megle proizvoda u trgovini i ugostiteljstvu u našoj zemlji.

Kako je rekao Marjan Vučak, predsednik Uprave Megle za region Jugoistočne Evrope, postizanjem dogovora o preuzimanju distribucije mlečnog asortimana kompanije Megle, koja već 13 godina posluje u Srbiji, otvoren je put ka jačanju prisustva ovog brenda na domaćem tržištu, prenosi agencija Tanjug.

– Pored održavanja kvaliteta proizvoda i uvođenja inovacija, zadržavanje poverenja kupaca zahteva i kontinuirano unapređivanje pristupačnosti, kao i održavanje direktnog partnerstva sa ključnim trgovinskim saradnicima. Kroz ovo partnerstvo dodatno će ojačati prisustvo Megle brenda u Srbiji i izuzetno nam je zadovoljstvo što smo sklopili ugovor o saradnji sa distributerskom kompanijom Silbo, koja će našim partnerima iz trgovinskih lanaca i drugih objekata maloprodaje doneti još lakši pristup asortimanu Megle proizvoda – izjavio Vučak.

On je poručio da će Megle nastaviti da proizvodi u Kragujevcu i širi otkupnu mrežu sa najboljim farmerima, kao i da nudi vrhunske proizvode ostajući verna očuvanju kvaliteta na koji su kupci navikli.

Generalni direktor kompanije Silbo Goran Tadić je istakao da su se u izboru partnera rukovodili zahtevima maloprodajnih objekata i njihovom željom da unaprede kvalitet svoje ponude. mOn je izrazio zadovoljstvo što novu godinu Silbo započinje kao partner kompanije Megle koja, kako je istakao, predstavlja sinonim za kvalitet u mlečnoj industriji. Tom prilikom, on je naglasio da dve kompanije dele zajedničke vrednosti i visoke standarde u pružanju vrhunskog iskustva brze i kvalitetne distribucije.

Inače, dve kompanije su istovremeno potpisale i ugovor o logistici i unapređenju prodaje u kanalu ključnih kupaca, čime su stavile veći fokus na razvoj tržišta. Iz kompanije Megle su poručili da će, pored očuvanja dobro poznatih proizvoda poput mleka, kefira, maslaca, pavlaka za kuvanje, biljnih pavlaka za šlag, sirnih namaza, krem supa, bageta i novoplasiranih veganskih proizvoda, nastaviti da šire svoj asortiman i uvode novitete usklađene sa aktuelnim prehrambenim trendovima i životnim navikama potrošača.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор