Inđija nagradila IGB automotive

Kompanija „IGB automotive“ dobitnik je „Oktobarske nagrade“ Grada Inđije za postignute izuzetne rezultate u radu i najviša dostignuća i ostvarenja u oblasti privrede, društvenih i drugih delatnosti.

Nemački proizvođač automobilskih delova, koji ove godine proslavlja deset godina uspešnog poslovanja u Srbiji, nagrađen je 22. oktobra na svečanosti povodom obeležavanja Dana opštine Inđija. Brojna priznanja svečano su uručena u svim sferama društveno-kulturnog života zajednice, navedeno je u saopštenju Opštine Inđija.

Generalni menadžer kompanije Dalibor Berić zahvalio se lokalnoj samoupravi na dugogodišnjoj uspešnoj saradnji, velikoj podršci i zajedničkom naporu uloženom da kompanija IGB Automotive postane jedan od vodećih privrednih subjekata u Inđiji.

– U ime „Grupacije I.G. Bauerhin“ zahvaljujem se na prepoznavanju našeg desetogodišnjeg truda. Oktobarska nagrada podstrek je za sve nas da nastavimo da budemo spremni za nove izazove, koji će nas u skladu sa našom globalnom praksom, ali i regionalnim i lokalnim iskustvom, dodatno ojačati kao lidera u oblasti proizvodnje grejača za sedišta i volane i senzora za okupiranost sedišta – istakao je Berić, a prenose „sremskevesti.rs“.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор