U Beogradu počinju sajmovi nautike, lova i ribolova i hortikulture

Na Beogradskom sajmu sutra počinje 44. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, koji će trajati do 8. aprila, istovremeno sa 29. Međunarodnim sajmom hortikulture „Beoplantfair“, koji će trajati do 7. aprila.

Obe manifestacije prate i 27. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda „Darovi prirode“, 12. Izložba baštenskih i parkovskih mašina i prateće opreme „MotoPlant Expo“ i 8. izložba organske proizvodnje „Organic fest“.

Sa Beogradskog sajma najavljuju da će kao eksponati Sajma nautike biti izložene ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, kao i nautička i ostala oprema za sportove na vodi.

Poseban akcent manifestacije biće stavljen na segment lova i ribolova, koji, kako se navodi, svake godine zauzima sve značajniju poziciju. Na ovom sajmu će učestvovati veliki, ali i mali distributeri i proizvođači opreme za ova dva popularna hobija, odnosno sporta.

U okviru Sajam nautike, lova i ribolova biće organizovana pratića i stručna predavanja i izložbe na kojima će učestvovati poznati umetnici, muzeji i institucije, prenosi agencija Tanjug.

Na Sajmu hortikulture, čiji je sinonom „Bašta u srcu grada“, učestvovaće izlagači iz zemlje i inostranstva koji će se predstaviti u svim oblastima, od uzgajanja cveća i cvetnog materijala, proizvodnje sadnica i semenskog materijala, voćarstva, vinogradarstva, pčelarstva, uzgajanja lekovitog bilja, uzgajanja i održavanja zelenih površina, do pejzažne arhitekture.

Radno vreme ovih sajmova biće od 10 do 19 časova, cena pojedinačne ulaznice iznosi 500 dinara, grupne 300 dinara, dok će parking koštati 150 dinara po satu. Svi koji posete sajmište, moći će da obiđu obe ove manifestacije sa jednom ulaznicom.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор