Foto konkurs i put u Nemačku za 50. rođendan Lufthanse

Najveća nemačka aviokompanija „Lufthansa“ slavi u Srbiji svoj 50. rođendan, organizujući od 3. jula do 15. avgusta, zajedno sa magazinom „Putovanje za dvoje“, foto konkurs sa nagradnim putovanjem za Minhen ili Frankfurt i hotelskim smeštajem za dve osobe.

„Od prvog avioleta za Beograd 26. avgusta 1967. deli nas 50 godina poletanja i sletanja. Tokom godina Lufthansini proizvodi i usluge su se menjali, menjali su se tipovi aviona, dužina leta, načini izdavanje karata, mogućnosti registracije za let, uvedena je digitalizacija u mnogim segmentima, a mobilne aplikacije su znatno olakšale praćenje svih ponuda u vezi sa pripremom i samim letom“, navodi se u saopštenju Lufthanse.

U kompaniji ističu da su ponosni na 50 godina kontinuiranog trajanja i potvrde kvaliteta i pozivaju sve kreativce, bilo da su u pitanju amateri ili profesionalci, da uzmu fotoaparate u svoje ruke i učestvuju u foto konkursu „My Lufthansa Moment“, prenosi „eKapija“.

Tema ovog konkursa jesu fotografije inspirisane nemačkom aviokompanijom, zbog čega bi na njima trebalo da postoje neki vidljivi tragovi, odnosno neka povezanost sa brendom Lufthansa. Fotografije treba da budu velike najmanje 2Mb, a šalju se najkasnije do 15. avgusta na mejl adresu lufthansa.foto.konkurs@gmail.com.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор