Samouslužne bankarske zone „ProCredit“ banke

made-in-germany-rs-bank

U Srbiji je prva Samouslužna bankarska zona počela da radi tokom prošlog meseca, zahvaljujući čemu je klijentima pristup bankarskim uslugama omogućen 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, saopštila je „ProCredit“ banka.

Ova banka namerava da do kraja tekuće godine investira preko 3 miliona eura u otvaranje više od 30 novih samouslužnih zona u okviru mreže svojih poslovnica, gde će pravnim licima i preduzetnicima na raspolaganju biti depozitni sefovi i bankomati, odnosno biće im omogućena uplata novca i predaja dnevnih pazara kad god im to odgovara.

Klijenti će u okviru zone, takođe moći da predaju i naloge za prenos, odštampaju dnevni izvod, uplate naknadu banci i slično. Fizička lica moći će da uplate i podignu dinare ili eure sa tekućih računa i računa štednje, da vrše transfer između računa, kupe ili prodaju devize, kao i da plaćaju svoje mesečne račune. Za korišćenje svih terminala u zonama, potrebna je samo platna kartica ProCredit banke.

Predsednik Upravnog odbora ProCredit banke u Srbiji Borislav Kostadinov ističe podršku u ovom projektu „ProCredit Holdinga“, nemačkog akcionara banke.

– Ekspanzija zone 24/7 širom ProCredit grupe, omogućava kompletnu podršku za transakciono bankarstvo i ostavlja više prostora za savetodavne usluge. Posebno je značajno pozitivno iskustvo sa poljoprivrednicima, koji su brzo uvideli da im je jednostavnije da dođu u zonu i sami završe svoje transakcije kada god to njima odgovara, a da sa druge strane nezavisno upravljaju svojim vremenom, umesto da čekaju u redovima u bankama – rekao je Kostadinov, prenosi „eKapija“.

Samouslužne zone do sada su otvorene u okviru ekspozitura u Bulevaru Milutina Milankovića 17 i Bulevaru despota Stefana 68c u Beogradu, na Trgu Jovana Sarića 4b u Kraljevu, kao i u Bulevaru oslobođenja 73 u Leskovcu, a očekuje se i skoro otvaranje još tri zone u Loznici, Subotici i Užicu.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор