„Er-Srbija“ i nemačka železnica obnovili saradnju

made-in-germany-rs-air-serbial

Kako navodi „aviokarta.net“, saradnja „Er-Srbije“ (Air-Serbia) i nemačke železnice (Deutsche Bahn) je nastavljena, čime je putnicma iz Srbije za Nemačku, prilikom kupovine aviokarte omogućena i kupovina vozne karte do svih nemačkih gradova i sela umreženih železnicom.

Letovi od Beograda do Berlina, Štutgarta, Diseldorfa ili Frankfurta direktno su povezani sa voznim linijama preko aerodromskih železničkih stanica, Uz doplatu na cenu avio karte, putnici mogu da kupe i karte za voz po ceni od 15 do 30 eura po pravcu ili 30 do 60 eura za povratnu kartu. Na ovaj način moguće je leteti do nekog od ova četiri grada, a zatim nastaviti putovanje vozom do bilo koje železničke destinacije.

Ove cene se odnose na vozne karte u drugom razredu i moguće ih je ostvariti samo uz aviokartu. Kupovina samo voznih karata po ovim cenama nije moguća. Putnici koji imaju aviokarte u biznis klasi mogu da kupe vozne karte za prvi razred, a to će ih koštati 55 eura po pravcu.
Uz kupljenu aviokartu dobija se i šifra rezervacije za voznu kartu. Po sletanju na nemački aerodrom, putnik treba da ode na najbližu železničku stanicu i da se javi na šalter „Deutsche Bahna“ ili da se za putovanje prijavi preko automata, gde može da bira krajnju destinaciju i polaske koji mu najviše odgovoraju.

Korišćenje nemačke železnice je moguće u danima kada su i letovi iz Srbije, a dozvoljena su i putovanja sa presedanjem. Po veoma povoljnim cenama putnicima su dostupni mnogi gradovi u Nemačkoj, jer je kupovina vozne karte bez aviokarte znatno skuplja.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор