Dr. Oetker predstavio Vitalis žitarične pločice

Nemačka kompanija Dr. Oetker predstavila je tržištu Vitalis žitarične pločice u tri popularna ukusa – sa čokoladom, sa lešnikom i sa brusnicom, i najavila novo poglavlje u svom poslovanju.

U kompaniji kažu da ove ukusne pločice sadrže cela zrna žitarica i izvor su energije koja okrepljuje, ali i čini dan slađim, zbog čega odgovaraju zahtevima današnjice u pogledu brzog tempa života i praktičnosti konzumacije. Musli pločice su pogodne za konzumaciju u mnogobrojnim situacijama, kao užina ili tokom putovanja, a odličan su izvor vlakana i bogatog su ukusa.

– Aktivno pratimo navike potrošača koji nam godinama ukazuju poverenje i prepoznaju visok kvalitet Dr. Oetker proizvoda. Oni shvataju koliko je važno imati na raspolaganju izbor prehrambenih proizvoda koji ne zahtevaju vreme za pripremu. Prema našim podacima o prodaji, konzumacija cerealija, kao i konzumacija musli pločica je u porastu i to smo imali na umu prilikom osmišljavanja, planiranja i lansiranja novog proizvoda – istakao je generalni direktor kompanije Dr. Oetker Srbija Sanjin Laganin.

Za Dr. Oetker portfolio kategorija gotovih poslastica predstavlja novinu i direktan je odgovor na savremene potrebe potrošača. Pored Vitalis žitaričnih pločica, još jedan proizvod praktičan za konzumaciju i dobar izvor energije je i Dr. Oetker Cake roll, biskvitni rolat punjen kremom, koji dolazi u tri različita ukusa. U pitanju je novi kolač za instant upotrebu i koji je takođe već u prodaji.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор