BMW Presidents Award po treći put za Delta Motors

Generalni uvoznik i distributer BMW i MINI vozila za Srbiju i Crnu Goru, kompanija Delta Motors, po treći put je osvojila BMW Presidents Award, prestižno priznanje koje nemačka grupacija dodeljuje svojim partnerima.

U Delta Motorsu objašnjavaju da se Presidents Award dodeljuje na osnovu kompleksnog sistema ocenjivanja celokupnog poslovanja kompanije partnera, od radnih standarda, uvedenih inovacija, rezultata poslovanja svih segmenata, do nezavisno sprovedenog ispitivanja stepena zadovoljstva klijenata.

– Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu sa BMW grupacijom i implementaciji najsavremenijih BMW Future Retail programa, na tržište Srbije smo uveli najviše standarde poslovanja. Uvođenjem “Virtual Reality” koncepta u prodaju, postali smo jedno od prvih tržišta u svetu gde je u salonu moguće konfigurisati vozilo na ovaj način – navode u Delta Motorsu, a prenosi eKapija.

Kako kažu, nova strategija klijenta stavlja u fokus apsolutno svakog zaposlenog u kompaniji, pri čemu nije reč o tradicionalnom pristupu “klijent je uvek u pravu”, već o daleko kompleksnijem, potpuno personalizovanom tretmanu, kao i o predviđanju potreba i prevazilaženju očekivanja klijenta.

– Iako su naše investicije u edukacije, digitalizaciju i modernizaciju naših salona i servisa značajne, mislim da razlog zbog kojeg smo, treću godinu za redom, dobili ovu nagradu, leži upravo u ovakvom pristupu, što i samu nagradu čini još vrednijom za nas – rekla je generalna direktorka kompanije Aleksandra Đurđević.

Poslovanje Delta Motorsa BMW grupacija je predstavila i drugim tržištima kao primer dobre prakse, posebno tokom 2018. godine, kada je predstavljena BMW-ova luksuzna klasa i poseban deo BMW salona, kao i originalan pristup klijentima i izgled MINI i BMW Motorrad salona. Iz Delta Motorsa poručuju da su nezavisni rezultati “Mystery shopping”-a svrstali Srbiju među vodeća BMW tržišta u svetu kada su u pitanju promocije i tretman klijenata.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор