Webhelp pruža korisničku podršku na nemačkom jeziku

Vodeći globalni dobavljač rešenja iz oblasti korisničke podrške i zvanično jedan od najboljih poslodavaca na svetu, kompanija Webhelp, najavila je otvaranje 120 novih radnih mesta u Srbiji za sve poznavaoce nemačkog jezika.

Novi servis će pružati podršku klijentima na nemačkom jeziku i davati odgovore na njihove brojne zahteve uključujući: korisnički servis, prodaju i tehničku podršku, usluge i rešenja digitalne transformacije, rešenja za plaćanja, rešenja za bezbednost i široki spektar alata koji pomažu organizacijama da poboljšaju svoje korisničko iskustvo i operativnu efikasnost, navodi se u saopštenju kompanije.

– Na odluku kompanije da odabere srpsko tržite kao deo globalne razvojne strategije, uticao je kvalitetan stručan kadar, odlično poznavanje nemačkog jezika i razvijeno tržište. Webhelp-ov pristup „people first“ uvek stavlja ljude na prvo mesto te nudi mogućnosti obrazovanja i stručnog usavršavanja svojim zaposlenima – ističe generalni direktor Webhelp Balkan Oliver Derler.

Prema rečima Miljane Stanković, menadžerke za Webhelp u Srbiji, kompanija prepoznaje da je uključenost članova tima ključ uspeha svake organizacije, počev od redovnih treninga i edukativnih programa, do rada sa najsavremenijom tehnologijom.

– Trudimo se da zaposlenima osiguramo mogućnost za stalni napredak i profesionalni razvoj, a posebnim programima obuke za osobe koje govore nemački jezik, a do sada nisu imali ovakvo poslovno iskustvo, pružamo mogućnost za započinjanje nove karijere – objasnila je Stankovićeva, a prenosi biznis.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор