U dm-u plata veća za 15 posto

Godinu u kojoj proslavlja dve decenije poslovanja u Srbiji, nemački drogerijski lanac dm drogerie markt je započeo povećanjem bruto zarada od 15 posto za gotovo 2.000 svojih zaposlenih, pokazavši na taj način zašto važi za jednog od najpoželjnijih poslodavaca u našoj zemlji.

Pored toga, kompanija je krajem prošle godine svojim radnicima koji su navršili 20 godina staža u dm-u isplatila i jednu punu platu na ime jubilarne nagrade, dok su svi ostali dobili novčanu nagradu srazmerno svom radnom stažu u kompaniji, ali ne manju od 25.000 dinara, prenosi eKapija.

– Ponosni smo što su redovna povećanja plata deo naše pozitivne poslovne prakse, čime se trudimo da pratimo ne samo inflatorne tokove i druge ekonomske faktore, već da budemo oslonac, podrška, sigurnost i mesto koje će zaposlenima pružiti mogućnost za napredak na ličnom i profesionalnom planu. U godini kada proslavljamo jubilej posebno smo želeli da nagradimo motivisanost, zalaganje i trud zaposlenih, koji su merilo uspeha naše kompanije. Nastojaćemo da i u budućnosti budemo tu jedni za druge, pružajući ne samo materijalne, već i druge brojne dobrobiti našim zaposlenima – poručila je direktorka dm-a za Srbiju i Severnu Makedoniju Vesna Stojanović.

Inače, osim dobrih zarada, radnici dm-a dobijaju i redovnu 13. i 14. platu u toku godine, ali i brojne beneficije koje doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju, poput smart working koncepta rada od kuće, kurseva nemačkog jezika i različitih obuka i seminara. Kvalitet rada u kompaniji dm ogleda se i u konstantnoj težnji ka očuvanju timskog duha i zdravog radnog okruženja koje podstiče individualni napredak, kreativnost i razmenu ideja. Vodeći se principom unapređenja fizičkog i psihičkog zdravlja kolektiva, kompanija redovno organizuje radionice sa psihologom i fizioterapeutom, kao i besplatne sistematske preglede, uz personalizovane zdravstvene pakete, objašnjavaju u dm-u.

Informišite se jednom nedeljno o aktuelnim vestima - prijavite se na našu mejling listu

Оставите одговор